Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

Acrylic retarder

Acrylic retarder

In stoc

5,90 RON
TVA inclus
Taxa livrare:
  • Curier rapid:
    • 15 RON la comenzi pana in 70 RON
    • 10 RON la comenzi intre 70 RON si 250 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Comanda telefonica:
0372 917 306

Detalii

Solutie speciala pentru uscarea lenta a vopselelor acrilice. Datorita solutiei speciale, vopselele acrilice devin optime si iti dau sansa de a le modela mai mult timp.


Mod de folosire:


Se adauga vopselei acrilice cateva picaturi de acylic retarder intr-un recipient special si se amesteca pana se obtine textura ideala. Inainte de utilizare se recomanda sa faci o proba.

Cupio TV

×

×

Gene Mink Collection

Review-uri clienti

foarte util

(Pus la data 06.02.2015) | Review by cristina popescu
Calitate
Mediul de intarziere ( retarder) pentru vopsele acrilice reprezinta un accesoriu obligatoriu in portofoliul oricarui nail-artist. Se recomanda ca, inainte de a utiliza pensulele pentru pictura, dupa prealabila clatire a acestora cu apa si stergere pe un servet curat, sa inmuiati varful pamatufului in aceasta solutie, apoi sa continuati prin a preleva vopseaua acrilica . Inmuierea pensulei in mediu retarder asigura o perfecta flexibilitate a acesteia, precum si o conducere mult mai usoara a vopselurilor. Totodata, mareste timpul de uscare a materialului. La finalul utilizarii pensulelor, dupa clatirea in apa, mentineti-le timp de cateva secunde in mediu retarder: eventualele reziduuri uscate dintre perisori se vor dizolva si vor fi usor inlaturate.

Pentru a scrie un comentariu la acest review, trebuie sa te autentifici.

Parerea ta conteaza! Scrie-ne despre experienta ta cu produsele Cupio!

Inainte de a adauga un review la acest produs, trebuie sa intri in contul tau. Daca nu ai deja un cont pe site-ul nostru, te rugam sa te inregistrezi.

X