Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

 

Gel lac Metallic Effect 012

Fii primul care evalueaza produsul

Gel lac Metallic Effect 012

In stoc

47,90 RON
TVA inclus
Taxa livrare:
  • Curier rapid:
    • 15 RON la comenzi pana in 70 RON
    • 10 RON la comenzi intre 70 RON si 250 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Comanda telefonica:
0372 917 306

Detalii

Culori vibrante cu straluciri metalice !!!


Ojele Metallic vibes sunt oje cu sclipiri si reflexii metalice avand o textura fluida , similara cu cea a unui pigment lichid. Se pot folosi atat la manichiura cu oja semipermanenta , ca si culoare pe intreaga unghie , pentru decoruri tip gravura impreuna cu gelul de styling, cat si la diverse alte tipuri de decor pe manichiurile cu gel sau oja semipermanenta.


Foloseste-ti imaginatia pentru combinatii surprinzatoare !!


 


Aceasta oja nu intruneste caracteristicile clasice ale unei oje semipermanente. Am putea sa o descriem potrivit ca fiind un soi de pigment metalic lichid . Nu este o oja UV/Led ce necesita uscarea ( polimerizarea) in lampa. Metallic effect se fixeaza doar la lampa si se usuca la aer. Denumirea de " oja" a fost gasita potrivita doar datorita faptului ca se aplica prin pensulare asemeni unei oje clasice. 

Metallic effect se lucreaza ideal pe manichiurile cu gel , ca si culoare pe toata unghia in obtinerea efectului de oglinda sau ca si decor pentru suprafete cu design-uri reliefate de tip baroque. De asemenea se poate aplica si pe manichiurile cu oja semipermanenta.

Tehnica Metallic vibes & Styling gel:

 


 


I. Metoda de aplicare pentru manichiuri cu oja semipermanenta 


1. Unghia naturala se pregateste dupa metoda standard : se imping si se curata cuticulele, se matuieste unghia cu pila buffer si se desprafuiesc. 

2. Aderenta se realizeaza fie prin aplicarea unui strat de Base gel To go! , fie prin aplicarea unui strat de Nail bonder

3. Aplicam un strat de Styling gel / polimerizam 2 min in lampa UV, 30-60 sec LED. 

4. Aplicam un strat de oja Metallic effect. Oja se fixeaza in lampa 2 min si se usuca la aer inca 2 min. Daca este necesar , dupa ce primul strat de oja e uscat se aplica si un al doilea strat. 

Oja se aplica cu miscari rapide ( deoarece tinde sa se usuce destul de repede pe pensula in timpul aplicarii ) si bine nivelata. 

5. Unghiile se sigileaza cu un strat ( sau doua) de Top coat To go! ( sau cu gel de finish flexibil Gloss&Go Flexible) si se polimerizeaza 2-3 min in lampa UV sau 60-90 sec Led. Fixam cu cleaner.


II. Metoda de aplicare la suprafata pe unghii tehnice cu gel/acryl :

1. Unghiile se modeleaza/ construiesc dupa metoda standard. Se finiseaza prin pilire si se desprafuiesc

2. Idem incepand cu punctul 3 de la metoda anterior descrisa. In cazul manichiurilor cu gel unghiile se pot sigila si cu Gloss&Go Flexible.


III. Metoda de aplicare intre straturile de gel de modelare ( baroque design sau 3D ingropat)

1. Unghiile se pregatesc dupa metoda standard. 

2. Se aplica un strat bine nivelat de gel de modelare / polimerizare/ fixare cu cleaner. 

3. Pe suprafata lucioasa a gelului se picteaza cu gel de pictura fara dispersie Cupio motive relifate de tip baroque / se polimerizeaza.

4. Se aplica un strat ( sau doua daca e necesar) de oja Metallic effect. Se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat in parte.

5. Se aplica un nou strat de gel si se modeleaza apex-ul / polimerizare/ fixare cu cleaner/ finisare prin pilire/ finish.


IV. Metoda de aplicare pentru decor de suprafata 3D

Aceasta metoda de decor se poate realiza si la suprafata atat in cazul manichiurilor cu gel cat si a acelora cu oja semipermanenta astfel:

Manichiura cu oja semi

1. Se repeta toti pasii de la metoda I , pana la punctul 3 inclusiv.

2. Se picteaza decorul dorit cu gel de pictura fara dispersie Cupio / polimerizam 2 min.

3. Se aplica un strat bine nivelat ( doua daca e necesar) de oja Metallic effect/ se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat.

4. Se sigileaza cu Top coat To go! sau Gloss&Go Flexible / polimerizare/ fixare cu cleaner.


Manichiuri Gel

1. Unghiile se modeleaza/ construiesc dupa metoda standard. Se finiseaza prin pilire si se desprafuiesc.

2. Se aplica un strat de Styling gel ( in lipsa acestuia se poate aplica un strat subtire si bine nivelat de gel de modelare) / polimerizam 2 min.

3. Pe suprafata lucioasa se  picteaza decorul dorit cu gel de pictura fara dispersie Cupio / polimerizam 2 min.

4. Se aplica un strat bine nivelat ( doua daca e necesar) de oja Metallic effect/ se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat.

5. Se sigileaza cu gel de finish Gloss&Go Flexible sau cu oricare gel de finish cu strat de dispersie, cu conditia ca acesta sa nu modifice culoarea ojei metalice. Note:


- este foarte importanta uscarea suficienta a acestei oje inainte de sigilare

- aspectul perfect de oglinda este potentat in functie de realizarea cat mai neteda si mai lucioasa a suprafetei unghiilor. Atentie!! A nu se aplica pe stratul de dispersie al Base gelului To go! sau a gelului de modelare. Se aplica doar pe suprafata gelului de Styling ( care nu are strat de dispersie) sau a stratului de gel fixat cu Cleaner.E recomandat lucrul pe cate doua degete, alternand mereu stanga/ dreapta.

 


Gramaj: 15 ml

Cupio TV

×

×

×

×

Gene Mink Collection

Parerea ta conteaza! Scrie-ne despre experienta ta cu produsele Cupio!

Inainte de a adauga un review la acest produs, trebuie sa intri in contul tau. Daca nu ai deja un cont pe site-ul nostru, te rugam sa te inregistrezi.

X