Multumim pentru ca ati ales Cupio.ro!

Variante de transport pentru primirea coletului

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid sau prin Posta Romana. Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar cu cat comanda este mai mare, cu atat costul de transport este mai mic sau chiar 0.

Pentru eficienta, siguranta, comoditate si rapiditate mai mari, Cupio iti recomanda transportul prin curier rapid. 

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin Posta Romana, livrarea coletelor se face in 3-4 zile lucratoare, zile dupa care trebuie sa mergi la oficiul postal cel mai apropiat tie pentru a ridica coletul.

Tarife de transport

Pentru livrarea comenzii prin curier rapid, taxa de transport este de:

Pentru comenzi mai mari de 250 RON, transportul este gratuit, indiferent de varianta pe care o alegi (curier sau Posta Romana).

15 RON pentru comenzi intre 0 - 70 RON

10 RON pentru comenzi intre 70 - 250 RON

Pentru livrarea comenzii prin Posta Romana, taxele postale sunt de 10 RON.
 

Modalitati de plata

Pentru coletele livrate prin firma de curierat, contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru coletele livrate prin Posta Romana, contravaloarea comenzii se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartii, fapt pentru care este obligatoriu ca adresa de livrare sa corespunda cu cea din buletin. Vei primi o chitanĊ£a pentru sumele achitate.

Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online.

Dupa efectuarea comenzii online, clientul va fi contactat telefonic de catre un operator Cupio.ro, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produselor. Nu expediem comenzi facute pe Cupio.ro fara confirmarea telefonica in prealabil! Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si  se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Momentan, www.cupio.ro nu livreaza comenzile decat pe teritoriul Romaniei.

Service aparate electrice

Pentru produsele electrice sau alte produse care beneficiaza de garantie, service-ul se efectuaza la sediul nostru din Mosnita Noua, nr. 733, jud. Timis. Aparatele electrice care vor avea nevoie de reparatii, vor fi trimise la adresa mai sus mentionata.

Costul transportului va fi impartit intre tine si Cupio, astfel:

- coletul va fi trimis catre noi cu firma de curierat Cargus, cu specificatia "plata la destinatar, conform contract". Orice colet trimis prin alta firma de curierat cu ramburs va fi refuzat.

- dupa reparatia sau inlocuirea produsului cu defect, iti vom trimite inapoi produsul cu ramburs taxa de transport.

Aparatele care au nevoie de reparatii trebuie sa fie in cutia originala si sa nu aiba semne de cazaturi sau bruscari. Aparatele care nu vor putea fi reparate, vor fi inlocuite cu altele noi.